Kje lahko najdete nogometno literaturo in informacije za pomoč pri trenerskem delu


Svetovni splet nudi nogometnim trenerjem ogromne možnosti, da ponudijo svojim varovancem zanimive in strokovno pripravljene nogometne treninge. Nogometni trener, ki uspešno konča nogometno izbraževanje v sklopu Nogometne zveze Slovenije osvoji določeno znanje.

Za uspešno delo mora svoje znanje neprestano nadgrajevati, če želi krmariti v nogometnih vodah. Za to ima na voljo tudi splet. Ponujamo vam nekaj možnosti, kjer lahko nadgrajujete svoje trenersko znanje.

 

Spletna stran Nemške nogometne zveze (nemščina)

 

V DFB (Nemški nogometni zvezi) zelo dobro informirajo svoje nogometne trenerje. Za nogometne trenerje tedensko (vščasih traja dlje časa) objavljajo treninge po starostnih kategorijah.

Mesečno imajo spletni seminar, kjer predstavijo problematiko in ponujajo rešitve. Za trenerje ponujajo tudi razne napotke za delo s posamezno selekcijo. Tu najdete tudi različne celotne treninge za vašo selekcijo.

 

Amazon (angleščina, nemščina)

 

Če iščete določeno knjigo iz nogometa je Amazon kot nalašč za vas. Amazon je največji spletni trgovec v Združenih državah Amerike. Amazon.com je začel kot spletna knjigarna, kasneje pa so se razširili na prodajo DVD-jev, CD-jev, video datotek, MP3 prenosov, prenosov zvočnih knjig, programske opreme, video iger, elektronike, oblačil, pohištva, hrane, igrač in nakita. Tu najdete tudi vso nogometno literaturo od avtobiografij nogometnih trenerjev in igralcev do strokovne literature za nogometne trenerje. Pri nakupu nad 25 € ne obračunajo poštnine.

 £55.90  £39.90  Vaš prihranek: £16.00!

Soccertutor (angleščina)

 

Je ena najbolj znanih strani za nogometne trenerje, kjer lahko najdete nogometno literaturo za najmlajše, pa vse do taktičnih zamisli za člansko moštvo. Soccertutor ima zelo široko paleto nogometne literature nizozemske, italijanske in španske nogometne šole. Na spletni strani ponujajo tudi različne aplikacije za pripravo treningov. Ponujajo tudi DVD, trenerske pripomočke in rekvizite.
Na vse naročeno ponujajo 100 % vračilo denarja v primeru nezadovoljstva. Pri naročilu preko 50 funtov pa vam ne obračunajo stroškov pošiljanja. Za manjša naročila je poštnina za Evropo okrog 2 €.

 

 

Udemy (ponavadi angleščina)

 Udemy

Udemy je največji svetovni trg za poučevanje in učenje. Inštruktorji objavljajo spletne tečaje na Udemy. Tu lahko najdete brezplačne in plačljive tečaje od načrtovanja joge, trženja, igranja kitare, fotografije, okraševanje tort in v našem primeru tudi tečaje za nogomet, šport.


 

Socccer Expert (angleščina)

Kar nekaj vaj lahko najdete tudi na Socccer Expert. Stran je brezplačna, zelo dobro razdelana na teme sledeče vaje, napotki, motorične sposobnosti, prehrana in obrazci.

 

 

Napiši svoje mnenje