Balaton Trofea 2020 (MAD)


Kraj: Siofok - Ungarn

Kdaj:                                  23 - 26 Junij 2020

Število ekip:                           160

Število iger:                            6

Kategorije:                         U09, U10, U11, U12, U13, U15, U17, U19

Organizator:                        Siófoki Bányász


Lloret de Mar v Španiji, Albufeira na Portugalskem, Sunny Beach v Bolgariji. Tudi Siófok je ena od teh priljubljenih počitniških destinacij za mlade. Toda  na prvem mestu bo v mesecu juniju nogomet! Balaton Trófea poteka na obali jezera Balaton, med drugim na sodobnem stadionu Révész Géza Utcai - domači stadion BFC Siófok. Organizatorji in mesto Siófok na mednarodnem turnirju 2018 pričakujejo mednarodno udeležbo iz vsaj desetih držav. In to ni presenetljivo z nogometnim turnirjem v živahnem mestu, kot je Siófok!

 

Športna prizorišča

Igre bodo potekale na stadionu Siófoki Varosi in na pomožnih igriščih v bližini stadiona. Siófoki Bányász ima tri travnate in eno igrišče z umetno travo. Poskrbljeno bo tudi za igre mlajših otrok in ceremonijo. Nobenega dvoma ni, da v prvi izdaji Balaton Trophee ne bo manjkalo navdušenje.


Turistične informacije

Siófok je mesto na južni obali znamenitega Balatonskega jezera in enega najbolj priljubljenih počitniških krajev na Madžarskem. Poleg živahnega mestnega jedra se v bližini nahajajo tudi številni mirni kraji. 4 km dolga Aranypart plaža je kot nalašč za sončenje in gradnjo peskovnikov. Veličastni samostan Tihany, grob kralja Andreasa I, ki je 1055 doniral Benediktinsko opatijo. Od vrha Echoberges lahko slišiš znamenit odmev Tihany, ki se vrne iz obzidja opatije. Še en vrh je Promenada Petofi z impresivno zbirko živahnih barov in restavracij. V Siófoku se zgodovina in sodoben način življenja združita na posebno očarljiv način. Če ste kdajkoli obiskali festival Heineken Balaton Sound v sosednjem mestu Zamárdi, lahko dobite idejo o tej izredni kombinaciji.

 

Več informacij na info@24ur-nogomet.com

Booking.com