V eni od slovenskih gimnazij se obeta nov nogometni razred

 

 

 

S projektom »NOGOMETNI RAZRED« želi MNZ Murska Sobota in Gimnazija Murska Sobota mladim igralcem v celotni prekmurski regiji in širši okolici ob vpisu v srednjo šolo ponuditi poleg šolskega tudi nogometni program z nadstandardnim nogometnim vadbenim procesom in jim tako omogočiti poleg šolskega tudi maksimalen nogometni razvoj.

 

Projekt je že preizkušen v drugih sredinah, zato lahko polno zaživi v Murski Soboti že v prihodnjem šolskem letu ob sodelovanju klubov, igralcev in predvsem staršev, ki v večini primerov usmerjajo svoje otroke v športno vzgojo.

Vpis v nogometni razred v Gimnaziji Murska Sobota pomeni enkraten izziv za vsakega mladega igralca, ki želi kaj več narediti v nogometu.

Gimnazija Murska Sobota že vrsto let s športnimi oddelki zagotavlja izvrstne pogoje za športnike, zagotavlja povečan fond ur športne vzgoje, individualni pristop, razumevanje za šport, nudi individualne pedagoške ure pri posameznih profesorjih, da se nadoknadi zaradi športnih izostankov zamujeno znanje.

 

Stalno sodelovanje s klubi in trenerji, bo vsakemu igralcu omogoča individualno dopolnilno športno vadbo v času ur športne vzgoje s profesorjem športne vzgoje, tako na igrišču kot v telovadnici.

Reference dosedanjega dela v Gimnazije  Murska Sobota v športnih oddelkih se kažejo v številnih rezultatih tako v ekipnih kot v individualnih športih, posameznikih in osebnostih, ki so končali šolanje na tej šoli.

 

Vključitev igralcev v nogometni razred bo mogočen na podlagi letnega vpisa Gimnazije Murska Sobota.

Možnost vpisa v nogometni razred bodo imeli vsi registrirani igralci, ki bodo izpolnjevali šolske, športne in moralne kriterije:

 • na podlagi uspešnega šolskega uspeha, športnega rezultata ter testiranj,
 • zdravstvenega stanja,
 • da so registrirani v klubu,
 • da bodo redno vadili in nastopali za svoj klub.

 

Razpis je informativne narave, zbrati želijo zanimanje igralcev in nogometnih klubov za vpis v NOGOMETNI RAZRED za šolsko leto 2018/2019. V kolikor bo interes večji kot 30 nogometašev/nogometašic, ki bodo zainteresirani za vpis, bomo lahko projekt prijavili MIZŠ in oblikovali tak razred.

Zato klubom in vsem mladim igralcem, ki se vpisujejo v srednjo šolo v šolskem letu 2018/2019 in se želijo vključiti v delo nogometnega razreda, predlagamo, da najkasneje do 9. 10. 2017 izpolnijo Prijavnico.

 

 

 

 

Komentarji

 • hahah
  16. 9. 2017 ob 15:41

  in potem svizec zavije čokolado

 • Black Gringos
  16. 9. 2017 ob 15:43

  Samo naša Mura iz Murske! Prva liga že prihajamo!

 • Zanimivo
  16. 9. 2017 ob 16:01

  Upajmo, da bo dovolj prijav.

Napiši svoje mnenje