Nova sezona, nova spletna stran

Avtor: Jožek Špilak Objavljeno dne: 26.08.2017

 

 

 

 

 

Vsak začetek ima svoj konec in vsak konec svoj začetek. Od začetka leta pa do danes nas je obiskalo blizu 50.000 obiskovalcev od tega blizu 30.000 različnih obiskovalcev, ki so opravili nekaj več kot 75.000 ogledov.

 

Največ obiskovalcev smo beležili v mesecu aprilu, kjer je stran obiskalo čez 12.000 obiskovalcev, najbolj »leni« pa smo bili v poletnih mesecih, kjer smo vlagali energijo v nastajanje nove spletne strani in produktu »nogometni kamp Pre Season«.

Povprečni obiskovalec se je na spletni strani zadržal dobro minuto. Največ težav smo imeli v tem, da so obiskovalci obiskovali zglolj en članek.

 

vir: analytics.google.com/analytics, z dne 26. 8. 2017

 

Zato smo se odločili, da z novo sezono gremo na novo spletno stran. Dosedanja stran, ki je bila narejena v spletnem orodju weebly bo ostala zgolj v naših srcih.  Zakaj bomo zamenjali svoj stari »dom«?

Stara spletna stran ni omogočala dovolj interaktivnosti z obiskovalci. Z novo spletno stranjo želimo, da bi tudi obiskovalci postali aktivni kreatorji oblikovanja spletne strani in kreatorji odličnega mesta na in ob nogometnih igriščih otrok.

 

Srečno v novi sezoni. Naj se otroški smeh na nogometnih igriščih sliši v deveto vas.

 

Urednik in lastnik spletne strani.

 

Jožek Špilak

 

 

 

 

 

Napiši svoje mnenje