Donacija

 

 

 

 

24 ur nogometa je spletna stran, ki nastaja prostovoljno in v prostem času trenerjev, ki bi radi izboljšali kulturo na otroških nogometnih tekmah.

Verjamemo, da smo v tem času dosegli veliko, saj se zdi, da so se nekatere stvari, ki so se dogajale na otroških tekmah in treningih, začele premikati na bolje

Trenutno imamo veliko težavo pri privabljanju osnovnih sponzorskih sredstev, ki bi povečala našo konkurenčnost in kvaliteto vsebine in spletne strani.

Zaradi večanja stroškov strežnika in urejanja spletne strani se lahko zgodi, da bomo morali zaračunavati nekatere storitve. Vsekakor se bomo trudili, da do tega ne pride, vendar potrebujemo vašo podporo.


V kolikor ste zadovoljni z vsebino in gradivom, ki jih najdete na straneh 24 ur nogometa, nam pomagajte s simbolično donacijo preko storitve PayPal.

PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami, možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.

Več preberite na tej koristni povezavi: PayPal Slovenija - varno plačevanje in sprejem plačil

 

              

 

Če nimate PayPal računa, vendar imate eno od kreditnih kartic: Visa, MasterCard ali American Express lahko donirate na naslednji način:

Postopek je sledeč:

1. Zgoraj kliknite na Donate

2. Izberite znesek, po želji vpišite opombe ali donirajte anonimno in kliknite na PayPal-ov gumb za donacije (Donate)

3. Izberite ustrezen gumb za nadaljevanje kot je prikazano na spodnji sliki:

 

 

 

 

 

Booking.com