Nogometni kamp Zadeni kot Mile in postani zvezda


V mesecu  juniju in juliju 2017, se bodo v Kranjski Gori otroci učili nogometnih veščin v Nogometnem kampu Milenka Ačimovića.
Pod budnim očesom usposobljenih nogmetnih trenerjev bodo v pestrem programu spoznavali nogometne veščine po metodi Coerverja.
 
Za otroke bodo poleg nogometa organizirana predavanja o zdravi prehrani, pogovarjali se bodo o tem, kaj pomeni biti nogometaš in obdelali odnose šola-dom-nogomet.

Poskrbljeno bo tudi za prosti čas, kjer bodo otroci imeli organizirane izlete, pohode ter animacije, v večernih urah pa bo namenjeno ogledu tekem, video posnetkov in filmov.

Trenerji na kampu

Picture
 
1. Mile Ačimovič

Klubsko kariero in svojo nogometno pot je Ačimović  pričel v mladinskih selekcijah ljubljanske Olimpije. Kot izredno nadarjen fant, je že pri sedemnajstih letih odigral 3 prvenstvene tekme za Železničar. Na prvoligaška igrišča je ponovno stopil v sezoni 1996/1997, ko je igral za svoj matični klub. V tej in prihodnji sezoni, je na 34 tekmah zadel sedemkrat, kar je bilo dovolj, da ga je sredi leta kupila beograjska Crvena zvezda.

Naslednja tri leta in pol je Ačimović odigral v Beogradu in se v tem času, tudi zaradi sočasnih uspehov državne reprezentance, razvil v kvalitetnega napadalca. Po uspešnih nastopih na Evropskem prvenstvu 2000 in predvsem na Svetovnem prvenstvu 2002, so se zanj začeli zanimati celo večji evropski klubi. Poleti 2002 je Ačimović zapustil Beograd in prestopil k londonskemu prvoligašu Tottenhamu. V prvi sezoni je odigral nekaj tekem, vendar nikoli ni začel v prvi postavi. Večino druge sezone je presedel na klopi za rezervne igralce.

Pred naslednjo sezono je Ačimoviću podpis pogodbe ponudil francoski Lille. Ačimović je ponudbo sprejel in jeseni 2004 zaigral v francoski prvi ligi. Njegov začetni učinek je bil zelo dober, zato si je kmalu priboril mesto v prvi enajsterici. Igral je tudi v pokalu UEFA, kjer je skupaj z Lillom prišel do osmine finala. Ob koncu sezone 2004/2005 je njegov klub zasedel drugo mesto v domačem prvenstvu in se preko kvalifikacij uvrstil v Ligo prvakov. Njegova minutaža je bila v šestih tekmah predtekmovanja precej nestalna. Njegov trenutek je prišel na domači tekmi z Manchester Unitedom, ko je tekmo začel in zadel zmagoviti gol za zmago Lilla z 0-1.

Reprezentančna kariera

Za reprezentanco je Ačimović prvič zaigral 22. aprila 1998 v Murski Soboti, na prijateljski tekmi proti Češki. Že na naslednji tekmi pa je dosegel tudi svoj prvi zadetek v majici z državnim grbom. Pod vodstvom Srečka Katanca se ga je držal sloves jokerja, saj je na vsaki tekmi nastopil v drugem polčasu, kot zamenjava za enega izmed starejših napadalcev. Nekoliko več je začel igrati v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Koreji in na Japonskem. Tudi na prvenstvu je v treh tekmah odigral skupaj 149 minut, torej približno en polčas na vsaki tekmi. Po Katančevem odhodu, sta tako Prašnikar, kot Oblak začela resno računati nanj. Posebej Oblak je Ačimovića postavil za vodjo na igrišču, čeprav je kapetanski trak pripadel najbolj izkušenemu reprezentantu Aleksandru Knavsu. Do leta 2007 je za reprezentanco odigral 74 tekem in zadel 13 golov.

2. Hajro Rizvić

– Otvoritev lastne NOGOMETNE ŠOLE KMN OLIMPIJA: vodja nogometne šole, kordinator, trener U6, U8, U10,
– koordinator vseh selekcij U7-U12 NK Olimpija Ljubljana,
– otvoritev lastne otroške nogometne šole leta 2013, katera od 2016 deluje pod okriljem z NK Olimpija Ljubljana
– predsednik KLUB MALEGA NOGOMETA OLIMPIJA LJUBLJANA,
– vodja Odprte šole NK Olimpija Ljubljana,
– diploma trener UEFA A,
– diploma COERVER COACHING,
– delo z mlajšimi selekcijami NK Olimpije U7, U8, U9, U10;
– član slovite SLOVANOVE nogometne šole-generacije v 90-tih;
– nogometna kariera: ND SLOVAN vse selekcije, NK LJUBLJANA, ND Ilirija, NK STUDIO D ( Novo mesto), NK Ilirija, MNK Zagorje, MNK Ig, NK Dob, NK Ilirija, reprezentant Slovenije v vseh mlajših kategorijah do mladincev.
– ORGANIZATOR- VODJA : Nogometnega kampa “Mile Ačimović”, Mednarodnega turnirja Zmajčkovo gnezdo.

3. AMIR AGIĆ

4. ALEN JEVTIČ

– namestnik vodje NOGOMETNE ŠOLE KMN OLIMPIJA: kordinator, trener U8, U9
– direktor KLUB MALEGA NOGOMETA OLIMPIJA LJUBLJANA
– diploma UEFA B
– diploma COERVER COACHING
– kariera: NK DOMŽALE vse selekcije, NK IHAN, NK JEVNICA, NK KRESNICE, NK DOL, NK ČRNUČE

5. LUKA KOVAČIČ
– NOGOMETNA ŠOLA KMN OLIMPIJA; trener U7;
– Diploma UEFA B;
– Diploma COERVER COACHING
– Aktivno igra nogomet v Austrijskem nižje ligašu
– Kariera: NK SVOBODA, NK OLIMPIJA, NK LJUBLJANA, NK KRŠKO, NK KRKA.

Nastanitev

Picture
 
MLADINSKI DOM NIKA
Mladinski dom Nika leži v najlepšem delu Kranjske Gore in je primeren za izvajanje šol v naravi, naravoslovnih taborov, športnih zimskih in poletnih taborov, tako kot tudi za enodnevne popotnike ali družinske počitnice. V neposredni bližini doma je 16 000 m2 zelenih površin primernih za različne športne aktivnosti. Objekt ima poleg sob, jedilnico, večnamenski prostor za igro, delavnice, pouk, disco, letno teraso in otroško igrišče.
Mladinski dom Nika ima 86 ležišč. Od tega 65 ležišč s skupno kopalnico ( 8 dvoposteljnih sob, 6 tri-posteljnih sob, 4 štiri-posteljnih sob, 1 pet-posteljno in 1 šest posteljno sobo) ter 21 ležišč z lastno kopalnico in Tv ( 3 dvo-posteljne, 2 tro-posteljne, 1 štiri-posteljna, ter 1 pet-posteljna soba.
Od centra Kranjske Gore je oddaljen 10 minut hoda, od smučišč pa 15 minut.

HOTEL RUTE
Na novo odprt družinski Hotel Rute se nahaja v gozdu Martuljek, idilični vasici pod Špikom, 4 km oddaljeni od športno-turističnega središča Kranjska
Gora. Hotel ima 12 sob s kopalnico. Sobe so 2-4 postelje in imajo balkon ali atrij ter pogled na Martuljkovo skupino. Vsaka soba ima TV, ter brezžično povezavo za internet. V hotelu je zajtrkovalnica, večnamenska dvorana in skupni dnevni prostor. Velik vrt z zelenjavnimi gredicami in sadnim drevjem je idealen za družabne dogodke na prostem, piknike, rojstne dneve, ter športne igre.
Hotel ima garažo za motorje in kolesa. V neposredni bližini pa je avtobusna postaja. Hotel Rute je primeren tako za družine, skupine, kot tudi za posamezne popotnike. Gozd Martuljek je s svojo neokrnjeno naravo idealno izhodišče za planinske pohode in kolesarske ture.


Picture
 

Program in dnevni plan

PROGRAM:
 • COERVER treningi; ball masters, vaje finte, 1:1, 2:1, 2:2, grupne igre, tekme-igra
 • PREDAVANJA; zdrava prehrana, biti nogometaš, dom-šola-nogomet,..
 • PROSTO-VESELJE: izleti, igre, bazen, pohod, animacije
 • SKUPNI OGLED: tekem, video posnetkov, filmov,…
INFO DNEVNI PLAN:
 • Bujenje ob 7.30h
 • Zajtrk  ob 8.00h
 • Zbor ob 9h
 • Trening 10h-12,00h
 • 12h-13h- sestanek, pogovor
 • 13- kosilo
 • 14-16h- PROSTO ( izlet, sprehod, bazen)
 • 16.00h-18h- trening
 • 19h-20h- sestanek, pogovori, ogled video posnetkov,..
 • 20h večerja
 • 21h-22h- PROSTO (igra, ogled tekem, pogovori, druženje)
 • 22h-SOBE- spanje
INFO PLAN TRENINGA- 120 minut
 • OGREVANJE COERVER; bal masters- 15 minut
 • HITROST COERVER; brez žoge in z žogo- 15 minut
 • 1:1,; vaje, potem igra z uporabo fint iz ogrevanja na dva- štiri gola- 15 minut
 • ZAKLJUČEK NA GOL: vaje z uporabo fint z zaključkom na gol- 20 minut
 • SKUPINSKA IGRA; 2:1, 2:2; igra z uporabo fint iz ogrevanja na dva- štiri gola, – 20 minut
 • IGRA NA SKRAJŠANJEM PROSTORU: 2:2, 3:3, 4:4 – 20 minut
 • TEKME med seboj, ime ekip, prosta igra, poraženci pospravljajo rekvizite- 20 minut- SPROŠČENO VZDUŠJE!!!!
CENA: 350 €

PRIJAVE ZBIRAJO TUKAJ:
Picture
 
Picture